Design + strategi = effektiv kommunikation

Jag älskar att arbeta med färg och form. Och jag älskar kommunikationsstrategi. När man slår ihop de två skapas effektiv kommunikation, som gör att du når din målgrupp på ett tydligt och snyggt sätt. 
 
Med ett kommunikativt och strategiskt perspektiv, hjälper jag dig med till exempel grafisk profil (logotyp, typografi och färgpalett) webbdesign, art direction och trycksaker. Och mycket mer såklart!
 
Jag har lång erfarenhet av att arbeta med reklam och kommunikation, som porträttfotograf, digital marknadsförare, produktionsledare och designer. Min unika erfarenhet av reklambranschen gör att jag har en helhetssyn på din kommunikation. 
 
Hållbarhet och jämställdhet ligger mig varmt om hjärtat. Därför blir jag extra glad när jag får jobba med organisationer som gör världen till en lite bättre plats på ett eller annat sätt. 

Mina tjänster

Grafisk identitet

Om du har svårt att nå ut till rätt personer, kan det vara dags att se över din marknadsföringsstrategi och grafiska identitet. Jag hjälper dig att analysera din bransch, målgrupp och hur du når dem på ett snyggt och effektivt sätt.

Logotyper / Färgpalett / Typografi / Animationer / Ev. mönster eller grafiska element / Bildmanér / Profilbild till SoMe / Mallar för tex. Word, Powerpoint och sociala medier / Grafisk manual i PDF

Webbdesign

Är det dags att uppdatera hemsidans utseende? Kanske har du idéer om hur du vill att den ska se ut men vet inte alls hur du ska börja? Eller har du ingen hemsida ännu och tycker att allt med webben känns svårt och läskigt. Lugn, jag hjälper dig med både design, webhotell och enklare kodning. Jag ser dessutom till att din hemsida blir snabb och rankar bra på Google.

Wordpress / Wix / Squarespace / HTML / CSS / Shopify / Woo Commerce

Trycksaker

För att dina kunder ska känna igen och komma ihåg din produkt eller tjänst, kan även trycksaker ibland behövas. Eller så behöver du kanske trycksaker till ditt bröllop eller fest? Jag hjälper dig från idé till det att du har en färdig produkt i handen.

Förpackningsdesign / Menylayout / Magasindesign / Broschyrer & foldrar / Annonser / Inbjudningskort / Årsredovisningar / Visitkort, med mera.

Hör av dig vettja! Just nu är jag öppen för nya samarbeten. Påtår ingår alltid.